Stampin'Up

Wat is Stampin'Up ??

In 1988 hadden twee zussen een droom om betekenisvolle relaties aan te gaan en om hun creatieviteit te uiten. Stampin'Up werd hiermee geboren. Het gaf hun een excuus om nieuwe mensen te ontmoeten, plezier te hebben en om creatieve ideeen te delen. Twee decennias later, leven duizenden demonstratrices over de hele wereld hun droom, gebruik makend van de Stampin'Up producten om handgemaakte kaarten, scrapbook pagina's, craft projecten en woondecoraties te creeren.Wereldwijd

Stampin'Up! producten zijn niet te koop in winkels, maar kunnen aangekocht worden via thuisparty's en/of via een netwerk van onafhankelijke consultants, genaamd Stampin'Up! demonstratrices. Momenteel delen meer dan 40.000 demonstratrices uit alle 50 staten van Amerika, Puerto Rico, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Duitsland, Frankrijk, en Groot-Britannie hun enthousiasme voor stempelen, scrapbooking, kaarten maken en andere papier technieken. 
Sinds 8 oktober 2012 is Stampin'Up! nu ook actief in Nederland!
De exclusieve,hoogwaardige kwaliteit Stampin' Up! stempels, met daarbij de aanvullende producten zijn nu dus ook in ons land verkrijgbaar.
Producten

Sinds de oprichting in 1988 heeft Stampin' Up! haar producten,bedrijfsmodel en alle beslissingen gebaseerd op de bovenstaande statement.

Het brede assortiment van mounted en unmounted stempels, stempeltechnieken en de specifieke Stampin' Up! desings hebben al vele creatievelingen geholpen hun creativiteit te ontplooien en dit te delen met anderen.

Stampin' Up! exploiteert vanuit een 80.000km² fabriek in Kanab, Utah en een kleine 28.000km² thuisbasis en distributiecentrum in Riverton (Utah). Voor Stampin' Up!Europa zit het distributiecentrum in Duitsland (dus geen invoerrechten).

Voor de Europese markt, waar wij nieuwelingen Nederland aan toegevoegd zijn, is er 1 uniforme catalogus. Deze catalogus is voor Nederland in het Engels. De verkoopprijzen zijn zowel in Engelse ponden als in Euro's aangeduid.

In de catalogus is niet alleen plaats voor de exclusieve stempelsets van hoogwaardige kwaliteit maar ook prachtig designpapier, cardstock, linten, knoopjes, brads, ponsen, snij- en embossingmallen, inkt en markers zijn in deze catalogus vertegenwoordigd. Deze producten worden met veel zorg samen gesteld door Stampin'Up!

Omdat alles door Stampin' Up! ontworpen en grotendeels vervaardigd wordt, zijn alle producten zodanig op elkaar afgestemd dat alles perfect met elkaar gecombineerd kan worden. Deze producten worden dan ook weergegeven in 4 exclusieve kleurgroepen: BrightsNeutraalRegalsen Subtles. Wil je nog meer weten over Stampin'Up! producten of Stampin'Up in het algemeen, dan hoor ik dat uiteraard graag via

l.haverhorst@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten